Хмельницька обласна дитяча лікарня залишилась без фінансування

3350

31 тисяча гривень. Саме таку суму необхідно для придбання реактивів для відділення гематології Хмельницької обласної дитячої лікарні. Заклад залишився без фінансування. Коштів не препарат не має. Однак у відділенні перебувають двоє онкохворих  діток,  подальше лікування яких залежить саме від цих реактивів. Відтак медики просять відгукнутись усіх небайдужих.

Хмельницька обласна дитяча лікарня залишилась без фінансування. Заклад не отримав ліцензії та не підписав договір з національною службою здоровя України. Відтак лікарі залишились без заробітніх плат та навіть лабораторного оснащення.

Нині у відділенні гематології перебувають двоє діток, які мають онкологію та потребують проведення хіміотерапії. Нажаль через відсутність реактивів їх лікування не можливе.

Вартість таких реактивів – 31 тисяча гривень. Вже багато років дітками, які лікуються в гематологічному відділенні дитячої обласної лікарні, опікується фонд «Небайдужі люди». Його представники відгукнулись й цього разу. Частину коштів вже зібрали, однак цього не вистачить навіть для однієї дитини.

Наразі   життя двох діток залежить від того,  наскільки швидко волонтери зберуть  дану суму.  Якщо  ж ви бажаєте допомогти, кошти можна перерахувати за  реквізитами:

UA 363154050000026009052319192

ЄДРПОУ  36952924 МФО 315405

Хмельницьке обласне відділення МБФ «Небайдужі люди»

" " " "