Хмельницькі боксери похизувалися здобутками

1202

Кращі серед дорослих та юніорів, а також боксерське відкриття. У Хмельницькому відзначили найсильніших боксерів. Вперше ліпших бійців нагородили за підсумками півріччя. До цього обласна федерація боксу підводила річні підсумки.

Максиму Драчу тільки 18, а він вже багаторазовий чемпіон та призер українських та європейських турнірів. За старання та здобутки бійця відзначили. Він став кращим боксером серед молоді за підсумками першого півріччя поточного року.

Слава Гаврилюк став кращим боксером серед чоловіків. У цю категорію боєць перейшов нещодавно, тож поки що результати хороші, втім працювати є над чим.

Тож, аби стати найкращим, каже Слава, потрібно багато працювати і він до цього готовий.

За гарну роботу у ринзі Настю Лісінську нагородили званням найкращої боксерки. У першому півріччі вона показала найліпші результати у всій області.

Разом з тим, на досягнутому Настя зупинятися і не думає. Попереду, каже боксерка, є багато вершин, які потрібно підкорити.

Боксерів, які можуть претендувати на нагороди найвищого ґатунку в області багато. Усіх їх відзначили  вперше за підсумками півріччя. До цього обласна федерація боксу підводила річні підсумки.

Цими вихідними хмельничани, до слова, проведуть турнір вдома. Це будуть перші змагання пам’яті Рафаїла Городецького – одного з фундаторів боксу на Хмельниччині.

На турнірі чекають як закордонних боксерів, так і українських. До Хмельницького з’їдуться представники практично усіх областей Західного регіону. Вдома гостей зустрічатимуть понад півсотні місцевих бійців. Тетяна Кукуріка, Сергій Криштопа. Головні новини Хмельниччини.

" " " "