Хмельницькі комунальні служби продовжують працювати за розкладом

1591

У понеділок на брифінгу представники лабораторного центру повідомили про громадян, які надали недостовірні дані при перетині кордону. Тепер місцезнаходження цих людей  з’ясовують. Чимало українців, попри заборону, скупчуються у великі черги поблизу супермаркетів, ігноруючи дистанцію та захисні засоби.У той час, коли карантинні заходи співпромадяни ігнорують – частина робітників повинна щодня ходити на роботу. Адже без їх праці нормальна життєдіяльність міста буде порушена.

Карантин – не для них.Поки наших громадян просять залишатись вдома, є люди, без чиєї  роботи  неможливо уявити життя у великому місті. Аби Хмельницький не потонув у смітті, щодня свої обов’язки виконують комунальники. Ті, хто збирає непотріб із контейнерів, працюють у штатному режимі, кажуть на підприємстві. А от абонентський відділ обмежив прийом громадян.

Не можуть піти у відпустку і ритуальники. Служба працює у штатному режимі, а от кількість осіб під час прощальної церемонії зменшили. Налагодили на підприємстві і підвіз працівників.

У період карантину  працюють медики, водії, полісмени. Тож дотримання умов карантину – це не лише захід безпеки, а й вияв поваги до тих, хто не може залишатись вдома під час поширення  коронавірусної інфекції.

 

" " " "