Хмельницькі комунальники повернулися з Чернігова

277

Допомагали відновлювати зруйновані будинки після ворожих обстрілів, Хмельницькі комунальники повернулися з Чернігова. Місто зазнало близько 800 ударів ракетами та бомбами від росіян. Тож наші комунальники впродовж двох тижнів ремонтували дахи та склили вікна. Наголошують, що виконали роботи навіть більше.

За словами заступника Хмельницького міського голови Василя Новачка, який перебував із бригадою в Чернігові, ремонтували переважно будинки, у які не було прямих влучень.

“Потрапляло десь біля будинку або крили [ворожі снаряди] промзону і вибухові хвилі поруйнували шиферне покриття та скло. Оце було основним нашим завданням. Нашою потужною бригадою хмельницьких комунальників відремонтовано 11 шиферних покрівель, засклено 250 вікон у під’їздах і відновлено понад 2 000 квадратних метрів м’яких покрівель”, – каже Новачок.

Додає, що задоволений професійною і якісною роботою команди. Згодом, ймовірно, можливо ще знадобиться допомога чернігівським колегам у відновленні теплових мереж.

“У нас дуже багато роботи [у Хмельницькому] з підготовки до осінньо-зимового періоду, але якщо буде потрібна допомога, то обов’язково знайдемо ресурс, і людський в тому числі, відправити на поміч у Чернігів”, – зауважує посадовець.

" " " "