Хмельницькі патрульні інспектували громадський транспорт

1730

За проїзд без маски – штраф, за понаднормову кількість пасажирів також доведеться заплатити. Хмельницькі патрульні інспектували громадський транспорт. Правоохоронці перевіряли тролейбуси, автобуси та маршрутки. Якщо водій або хтось з пасажирів нехтував карантинними нормами – проводили роз’яснювальну роботу. Цього разу штраф, а він, до слова, немаленький, починаючи від 17-ти тисяч гривень, платити нікому не прийшлося.

Тролейбуси, автобуси та маршрутки. Хмельницькі патрульні інспектують громадський транспорт.Якщо водій або хтось з пасажирів нехтує карантинними нормами, копи проводять роз’яснювальну роботу.

Цього разу – профілактика, а ось в інших випадках гаманцю порушників прийдеться схуднути. За проїзд без маски законодавець передбачив штраф, за понаднормову кількість пасажирів також доведеться заплатити.

Якщо ж водій або пасажири порушують – доведеться розкошелитися. Штраф, до слова, немаленький, починаючи від 17-ти тисяч гривень. Щоправда, сподіваються копи, не захмарні суми, а свідомість змусять містян дотримуватися карантинних норм.

Пом’якшення карантину, наголошують патрульні, не означає скасування всіх норм. Тож, закликають містян бути свідомими та не порушувати.

 

" " " "