Хмельницькі патрульні завершили велосезон

589

З велосипеда – в автівку. Хмельницькі патрульні завершили велосезон. У теплий період місцеві копи патрулювали місто. На роверах вони обслуговували парк Чекмана, набережну, міський пляж, частина Зарічанської та Проспекту Миру. З похолоданням поліцейські з велосипедів пересіли у службові авто.

Парк Чекмана, набережна, міський пляж – це територія обслуговування одного велопатруля. Інший працював на стометрівці та залізничному вокзалі. Цього року до двох екіпажів додали ще один. Він слідкував за порядком  на Зарічанській та Проспекті Миру, доїжджав до ставка на Озерній.

У 2020-му велопатрульні працювали ледь не півроку. Зараз сезон велопатрулювання завершено. З похолоданням поліцейські з велосипедів пересіли у службові авто.

А ще за сезон патрулювання велоекіпажі розкрили понад два десятки кримінальних порушень. Це – зберігання наркотиків, підробка документів, крадіжки, грабежі тощо. Адмінматеріалів поліцейські склали у рази більше.

Не обійшлися без велоекіпажів і на усіх масових заходах. Цього року їх не так багато, всього три десятки, втім за порядком на кожному пильнували поліцейські. Зараз сезон завершили. На велосипедах патрулюватимуть місто вже наступного року.

" " " "