Хмельницькі рятувальники отримали нову техніку

687

Подарунок у понад 11 мільйонів гривень. Хмельницькі рятувальники отримали нову техніку. Це – 3 спеціальних пожежно-рятувальних автомобілі. Спецавтомобілі поповнять автопарки вогнеборців у Волочиську, Дунаєвецькому та Шепетівському районах. Чому обрали ці регіони, для чого призначені авто та чим оснащені?

Ця автопригода трапилася неподалік Хмельницького.Є два потерпілих. Звільняти їх з металевої пастки мчать рятувальники.

На щастя, автопригода – показова. Потерпілі – умовні, а рятувальники демонструють новий пожежно-рятувальний автомобіль. Ще донедавна такої техніки у вогнеборців було шість одиниць на всю область. Зараз автопарк поповнився ще трьома автівками.

Подарунок – не з дешевих. Вартують 3 автомобілі понад 11 мільйонів гривень. Придбання і справді – дороговартісне, втім безпека населення не вимірюється грошима.

Зараз хмельницькі рятувальники мають вже 9 спеціальних пожежно-рятувальних автомобілів. 3, які надійшли кілька днів тому, поповнять автопарки вогнеборців у Волочиську, Дунаєвецькому та Шепетівському районах.

Тож ліквідувати наслідки негоди чи звільнити заручників автопригод буде легше. Нова техніка не просто спрощує роботу вогнеборців, а й дає більше шансів на порятунок життя.

Рятувальники Хмельниччини обслуговують основні дороги міжнародного та національного значення, втім це не означає, що не доїжджають до районів. У віддалені кутки області також поспішають на виклики, втім тепер на сучасних спецавтівках зможуть примчати значно швидше.

" " " "