Хмельницькі рятувальники перевірили підвали багатоквартирних житлових будинків

505

Кількість пожеж традиційно зростає з настанням холодної погоди. Зазвичай причиною стає необережне  поводження з вогнем з метою обігріву. Особливо гостро ця проблема постає у підвалах багатоповерхових будинків, де час від часу знаходять притулок особи без постійного місця проживання. Додають клопоту й самі мешканці будинку, які захаращують підвальні приміщення старими речами та меблями. Хмельницькі надзвичайники провели профілактичний рейд, аби перевірити підвали перед початком опалювального сезону.

Опалювальний сезон не за горами – хмельницькі рятувальники взялись перевіряти підвали багатоповерхівок. Адже саме туди мешканці будинку зносять непотрібні та старі речі. А також в холоди там полюбляють грітись безхатьки. Надзвичайники перевірили будинки, якими опікується УМК «Озерна».

Зауважень щодо стану підвалів цих багатоповерхівок у пожежників не було. Як кажуть в управляючій компанії, перевірки у приміщеннях проводять двічі на рік, приймають  усі заходи для перекриття доступу туди стороннім особам та оперативно усувають недоліки.

До початку опалювального сезону рятувальники перевірять стан підвальних приміщень усіх житлових будинків міста.

 

 

 

 

 

" " " "