ХМЕЛЬНИЦЬКІ ВОЛОНТЕРИ ВІДПРАВЛЯЮТЬ НА ФРОНТ ЧЕРГОВІ 15 АВТІВОК

325

Просторий салон, потужний двигун. Одні з головних вимог до машин для хлопців на передовій. Саме такі авто придбали, полагодили та доставлять на фронт представники благодійного фонду «Волонтери Поділля». Це чергова партія машин, яка допоможе наближати перемогу. Гроші на них збирали усім миром.

Автомобілі на передовій потрібні різні. Часом дуже специфічні для особливих завдань. Найбільш затребувані буси та позашляховики. 10 вантажних автомобілів марки Volkswagen придбали у Німеччині за 40 тисяч євро. Це нижче ринкових цін. Машини не нові, але всі «на ходу».

Ще 5 машин, серед яких позашляховики та дві швидкі передали благодійники за кордону. До прикладу, ось ця карета меддопомоги  приїхала з Англії від української діаспори з Лондону. З її допомогою поранених хлопців доправлятимуть до шпиталів.

Від початку повномасштабного вторгнення БФ «Волонери Поділля» передали близько ста автомобілів. Волонтер Парфірій Гаврилюк допомагає «переганяти» машини придбані за кордоном і далі на передову.

Потреба в автомобілях є завжди, адже часто вони  потрапляють під обстріли,- кажуть волонтери. Частина з цих авто вже завтра вирушать для підрозділів котрі знаходяться в гарячих точках на передовій.

" " " "