Хмельницькій обласній лікарні відкрили денний стаціонар

979

Надати допомогу людям та отримати за це кошти. У Хмельницькій обласній лікарні відкрили денний стаціонар. Таким чином медики розвантажать інші відділення, охоплять більше пацієнтів та заключать договір з НСЗУ за ще одним пакетом. А відтак збільшать фінансування закладу. До слова, на ремонт витратили понад 700 тисяч гривень. Це власні кошти, які заробила лікарня, надаючи медичні послуги.

У Хмельницькій обласній лікарні продовжують модернізацію закладу. На базі поліклінічного відділення облаштували денний стаціонар. Таким чином тут розвантажать інші відділення, одночасно надаючи допомогу ще більшій кількості хворих. Окрім того, зі створенням амбулаторної допомоги, лікарня законтрактується з НСЗУ за ще одним пакетом, та матиме додаткові кошти.

Денний стаціонар розрахований на 10 ліжок. На амбулаторному прийомі можна буде отримати консультацію вузькопрофільного спеціаліста, пройти обстеження та ряд маніпуляцій.

Кожну палата обладнали сучасними та комфортними ліжками та меблями. Є тут і гаряча вода.

Наразі ремонт на стадії завершення. Загалом на створення денного стаціонару витратили понад 700 тисяч гривень. Це власні кошти, які отримав заклад за наданні послуги від НСЗУ.

 

" " " "