У Хмельницькому тренуватимуть жінок

442

Не боятись у темну пору доби. У Хмельницькому тренуватимуть жінок – професійні заняття розпочинаються уже цього тижня. Курси самооборони започаткували в рамках соціального проєкту Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ». Координаторкою жіночого руху на Хмельниччині є Віолета Лабазюк. Долучитись до занять може кожна подолянка.

Вольові,допитливі та  готові до нового. Учасниці Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» вперше прийшли на заняття із самооборони. Жіночий десант готовий до будь-яких викликів.А координаторкою руху на Хмельниччині є Віолета Лабазюк . Професійні тренери у залі  дають базові рекомендації. Після кількох вправ у дівчат уже з’явився інтерес.

Перед будь-яким тренуванням має бути розминка, кажуть наставники. Там м’язи розігріваються – це потрібно задля уникнення травматизму.

Як кажуть самі учасниці тренування, така підготовка досить змістовна. Адже у залі навчились правильно падати – а під час ожеледиці це вкрай актуальна інформація.

Тренери додають, у спортивному центрі такі заняття із самооборони набувають популярності. Приходять навіть сім’ями – але окрім фізичних вмінь варто тренувати і вольові якості.

Долучитись до жіночого десанту може кожна панянка, яка хоче опанувати основи самозахисту, зміцнити поставу та відчути впевненість у собі. Власним прикладом дівчата доводять – не варто боятись змін.

Щоб поповнити лави жіночого десанту, можна написати на сторінку у соцмережі жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ». Тренування проходять раз на тиждень у приміщенні спортивного клубу «Проскурів».

Тож долучайтесь до лав десанту, корисні вміння гарантовані.

" " " "