Хмельницьких рятувальників побільшало

874

 У масках та з дотриманням соціальної дистанції. Так пройшов своєрідний випуск офіцерів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Харківського національного університету цивільного захисту. 12 випускниківофіцерів приїхали до Хмельницького аби отримати дипломи та вже днями приступити до роботи.

 12 офіцерів-випускників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Харківського національного університету цивільного захисту поповнили ряди подільських рятувальників. І хоч вручення дипломів відбувалось за дотримання соціальної дистанції та усіх карантинних умов, було не менш хвилюючим.

 Цьогоріч навчання у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності завершують понад 400 студентів. 11 з них прибули на службу до гарнізонів Хмельницької області.

 4 роки випускники старанно навчалися, переймали досвід від наставників та викладачів, відпрацьовували практичні навички, здобуті у стінах університету, аби сьогодні отримати заповітне звання – лейтенант служби цивільного захисту.

 

" " " "