Хмельницький апеляційний суд не дозволив лікарці, яку підозрюють у торгівлі людьми, обіймати свою посаду

Кримінальна справа щодо торгівлі людьми у Хмельницькому: що вирішив апеляційний суд

2242

Адвокат лікарки, яку підозрюють у торгівлі людьми, оскаржив ухвалу місцевого суду.

Хмельницький апеляційний суд залишив без зміни ухвалу, винесену Хмельницьким міськрайонним судом щодо відсторонення від посади заступниці міського перинатального центру. Нагадаємо, жінку підозрюють у торгівлі людьми. Слідство вважає, що вона причетна до незаконних пологів, які мали місце у Хмельницькому перинатальному центрі восени минулого року.

На період, доки триває досудове слідство, Хмельницький міськрайонний суд вирішив відсторонити підозрювану від роботи. Суд вважає, що вона може використати своє посадове становище задля впливу на слідство. Однак адвокат підозрюваної оскаржив цю ухвалу в апеляційному суді.

Читайте також: Хмельницький апеляційний суд тепер може розглядати справи онлайн

Захисник вважає, що її необгрунтовано підозрюють у причетності до торгівлі людьми. Крім того, він переконаний, що його підзахисна реально ніяк не може вплинути на покази інших свідків. Тому він просив скасувати рішення місцевого суду щодо відсторонення керівниці від роботи.

Проте Хмельницький апеляційний суд залишив чинною ухвалу своїх колег із міськрайонного суду. Отже, на період слідства заступниця директора буде відсторонена від своєї посади.

" " " "