Хмельницький готується до дня усіх закоханих

1036

 Вже у пятницю, 14 лютого, у всьому світі відзначатимуть день Святого Валентина. Хмельничани вже обходять магазини у пошуках подарунків, а місто прикрашають романтичною атрибутикою. Жордна дівчина в цей день не залишиться без квітів. А от які квіти потрібно дарувати у день всіх закоханих та чи подорожчають вони у свято ?

 Хмельничани готуються до дня усіх закоханих. Магазини пропонують подарунки, ресторани запрошують на романтичні вечері. Чоловіки шукають букети своїм коханим. До слова, хмельничани найбільше полюбляють дарувати своїм обраницями троянди. Продавці квітів з таким вибором погоджуються, кажуть троянди, особливо червоні, найбільше підходять до свята кохання.

 В оранжереї нас запевнили, 14 лютого квіти будуть коштувати стільки ж, як і нині. Адже постачальники ще на етапі замовлення товару підіймають ціну, якщо попереду свята.

 Прикрасили цьогоріч і центральну вулицю. Тепер замість фотозони у вигляді «2020» на Проскурівський облаштували тунель кохання. Хмельничанам нова інсталяція до вподоби, а свята закоханих чекають з нетерпінням.

 

" " " "