Хмельницький проти Тернополя: хто кращий у баскетболі?

829

 Виграшна серія продовжується. У Хмельницькому пройшов черговий тур чемпіонату України з баскетболу у першій лізі. У рідних стінах БК «Хмельницька політехніка» приймав суперників з Тернополя. 

 Нерви, емоції та багато порушень. Цими вихідними БК «Хмельницька політехніка» провела черговий тур чемпіонату України з баскетболу у першій лізі. Наші хлопці приймали суперників з Тернополя.

 Попри те, що ходом матчу задоволені самі гравці, тренерка протилежної думки. Наставниця хмельничан, Аня Шликова, від віддачі своїх вихованців не у захваті. Мовляв, хоч і виграли, втім завдання не виконали.

 Підливав олію у вогонь і суперник. Тернопільська команда на чужому полі показала себе гідно. Більше того, створила господарям чимало гострих моментів.

 Разом з тим, тренер тернополян грою своєї команди незадоволений. Перших дві чверті були провальними, у других матч хоч і вирівнявся, та все ж завершився для гостей поразкою.

 Для тернополян – дві поразки, а для хмельничан дві домашніх гри і дві перемоги. Вони продовжують впевнену переможну серію. За весь чемпіонат «Хмельницька політехніка» поступилася всього один раз команді з Калуша. Саме останню на прийдешні вихідні наші хлопці зустрічатимуть вдома.

 

" " " "