«Хмельницький» проти «ТНУ»: хто переможець?

835

 Жіночий баскетбол. Цими вихідними БК «Хмельницький» приймав суперниць з Києва. Наші дівчата киянок переграли двічі ще й з розгромним результатом. Перемога – не випадковість. Хмельничанки від гри до гри додають у майстерності. Окрім цього, суперниці приїхали послабленим складом команди. 

 Хмельничанки проти киянок. Ці вихідні у Хмельницькому видалися по-справжньому гарячими та баскетбольними. У рідних стінах суперників приймали не тільки юнаки, а й дівчата. На спортивну гостину до місцевих баскетболісток прибула збірна міста Києва Таврійського національного університету..

 Хмельничанки – більш досвідчені і саме це вплинуло на кінцевий результат. Киянки поступилися двічі, втім, запевняє тренерка гостей, підсумком не розчарована. Дівчата своє завдання на гру виконали повністю.

 Киянки не просто дограли до завершення, а ще й нав’язали хмельничанкам гідну боротьбу. Найважчим для господарок видався другий матч, особливо, останні чверті.

 А перевага дійсно суттєва, що у першому, що у другому поєдинках. Двічі своїх суперниць хмельничанки переграли на практично 30 очок.

 А ще все ж таки не останню роль зіграв досвід. Хмельничанки від гри до гри додають у майстерності. Це, у свою чергу, неабияк впливає на хід поєдинків.

 Продемонструвати напрацювання БК «Хмельницький» зможе через вихідні. 22-го та 23-го лютого наші дівчата знову прийматимуть домашній тур. До них знову завітають киянки, щоправда це була одна з найсильніших команд чемпіонату.

" " " "