Хмельницьким лікарям призначили ввічливість.

657

Щоб в лікарнях і поліклініках панувала здорова атмосфера, у Хмельницькому проводять виховну роботу за допомогою штрафів. За грубість і недбалість медперсонал тепер в буквальному сенсі розплачується грошима.

Ніякого хамства, тільки ввічливість, посмішки та професіоналізм – такі вимоги і до лікарів? і до працівників ресепшену. З 1 липня хмельницьких медиків штрафуватимуть за грубе ставлення до пацієнтів. Отримати штраф може кожен працівник медзакладу, який не дотримуватиметься низки правил стандартів сервісу.

Штрафні санкції прописані у нових колективних трудових угодах із сімейними лікарями.

Поки що, за словами пані Людмили, нікого ще не штрафували, адже кричущих випадків хамства не було. Хмельничани кажуть – лікарі зараз привітні та уважні.

Аби попередити випадки грубого ставлення та налагодити зв’язок з пацієнтами у центрі первинної медико-санітарної допомоги №2 встановлять скрині довіри, де кожен відвідувач медзакладу зможе залишити свій відгук про лікарів.

 Раз на місяць лікар статист аналізуватиме інформацію зі скриньки довіри і вже за результатами штрафуватимуть чи преміюватиметь своїх працівників. Нагадують лікарі і про сайт Медикс, там окрім запису на електронну чергу до лікаря можна теж лишити відгук про ваш візит до лікарні, який обов’язково візьмуть до уваги.

" " " "