Хотіли відібрати гроші та телефон: на Кам’янеччині виявили неповнолітніх правопорушників

374

Група підлітків намагалися відібрати цінні речі у перехожого хлопчика.

Про це повідомляє пресслужба військової частини 3053 Національної гвардії України.

“Проходячи маршрутом патрулювання по вулиці Гагаріна, у час, коли почало сутеніти, гвардійці помітили неподалік продуктового магазину групу підлітків, на вигляд 14-15 років, які агресивно вигукували, штовхали та смикали за одяг хлопчика років 10-11”, – інформують у військовій частині.

Патрульні підійшли ближче аби з’ясувати, що трапилося. Як виявилося, постраждалий хлопчик з підлітками навіть не знайомий. З його слів, група неповнолітніх хотіли відібрати у нього гроші й телефон, погрожували  йому та застосовували фізичну силу.

Патрульні негайно припинили насилля та зателефонували батькам постраждалої дитини та батькам агресорів, оскільки ті є неповнолітніми. Окрім цього викликали на місце події представників Служби ювенальної превенції.

У нацгвардії зазначають, що матір потерпілого хлопчика, не змогла швидко прибути на місце події через віддалене місце роботи. Тому патрульні тимчасово взяли під опіку постраждалу дитину. Згодом правоохоронці доставили хлопчика додому та тримали телефонний зв’язок до приходу батьків.

 .

" " " "