ІГРИ ЖАРТІВ

357

Ігри жартів. На сцені театру ім. Старицького пройшов третій етап міжрегіонального конкурсу КВК. Участь брали діти з обласних осередків молодіжного патріотично-правового руху ХОМА. Три команди з Хмельницького району зіграли у обласному центрі.

У Хмельницькому пройшов третій етап Клубу Веселих та Кмітливих серед учасників патріотично-правового руху ХОМА. Цього разу зійшлися команди «Трафік» з Хмельницького, «Альтернатива» із Лісових Гринівців та «Адреналін» зі Стуфчинець. Приймав гостей та господарів гри театр імені Михайла Старицького. За лаштунками команди готуються до виступу. Одні відточують танцювальні рухи, інші готують реквізит.

Ігри присвячені 30-й річниці Незалежності України. Тож тему для конкурсу вибрали відповідну – «минуле, сьогодення і майбутнє». Судді оцінюють три конкурси. Максимальна оцінка у двох  – 7 балів та 5 балів за останній.

Попередньо міжрайонні змагання між «Хомівцями» були у Кам’янець-Подільському та Шепетівці. Тепер проходить третій етап. Фінальні ігри проведуть після новорічних свят. За словами головного судді, вони відбудуться у Сатанові.

Підтримують «Хомівців» друзі, батьки та вчителі. Вони ж не жалкують овацій і голосу.

Наприкінці змагань кожна з команд отримає нагороди у вигляді кубків. За результатами суддівського голосування лідером стала «Альтернатива». Вони ж зіграють наступного року у фіналі.

" " " "