Інтерактивне навчання

1099

Книга, яку потрібно підзаряджати. Саме такі методи сучасного навчального процесу. На Хмельниччині презентували освітній проєкт – портативну книжку-гру. З її допомогою старшокласники опановуватимуть предмети «Українська мова» та «Література».

Портативна книжка-гра «Магічний Кобзар» допоможе у навчанні старшокласників. Для  неї також розробили онлайн-квест та аудіовізуальні матеріали. Усе у комплексі – це новітні компоненти для кращого вивчення учнями предметів «Українська мова» та «Література». Для ефективного залучення учнів передбачений і режим командної гри. Відповіді на питання ЗНО озвучують українські письменники.

Педагоги Хмельниччини позитивно оцінюють такі новації для освітнього процесу. Кажуть, через впровадження дистанційного навчання та любов підлітків до гаджетів такі підходи у навчанні досить актуальні.

До втілення проєкту долучився Український культурний фонд. Поки на Хмельниччину привезли 5 екземплярів книги. До неї є інструкція – аби педагоги якнайшвидше почали застосовувати новинку у навчанні. Якщо віртуальна книга користуватиметься попитом – розробники пообіцяли додати екземплярів. На меті у авторів розробити такі віртуальні видання і для інших предметів.

 

 

 

" " " "