Із 22 вересня розпочалися святкові програми до Дня міста

1323

Вже з 22 вересня розпочалися святкові програми до Дня міста. Першими розпочали естафету учні загально освітньої школи №13, що знаходиться у мікрорайоні Лезнево. Вони підготували виступи з народними співами та танцями. Для громади це свято особливе, бо понад 50 років тому вони приєдналися до обласного центру.

За ці роки громада мікрорайону стала важливою частиною міста Хмельницького. І тому в цей день вони приймають вітання від міської ради.

Привітав зі святом учнів школи і помічник народного депутата України Сергія Лабазюка.

Після урочистої частини діти поринули у історичний квест «Місто твоєї долі». А усі присутні гості свята вирушили на ярмарок солодощів, який влаштували просто в стінах школи.  Тортики, кекси і тістечка по декілька гривень за штуку – все для того, аби зібрати кошти пораненим воїнам АТО.

Після години випробовувань усі перейшли до приємного – нагородження переможців квесту. Подарунки, які отримали учні,  стануть у пригоді для цілої школи. За п’яте, четверте, третє місця діти отримали спортивний інвентар. За друге – нову шкільну дошку. А от ті, хто найкраще впорався із завданням, отримали новенький телевізор. По закінченню урочистостей усі, нарешті, змогли скуштувати різноманітних смаколиків.

 

" " " "