Із презентацією нового роману до Хмельницького завітав Олександр Ірванець.

1345

«Харків 1938». Так український письменник Олександр Ірванець назвав свій третій роман. Ідею створення свого вигаданого Харкова виношував 8 років. Ще два роки пішло на його написання. І нарешті український читач зможе перенестися у вигадану країну.  Головна сюжетна подія роману – літературний карнавал, на який прийдуть політичні діячі, письменники, поети, терористи і націоналісти. Автор сміливо поєднав правдиву історію України із вигадкою.

Олександр Ірванець завітав до Хмельницького із своїм новим романом. «Харків 1938» – альтернативна історія України. У книзі автор уявляє, якою би могла бути наша країна, якби Українська Народна Республіка змогла вистояти. Вона у 1917 – 20 роках контролювала центральну, південну та східну Україну.

За плечима Олександра Ірванця понад 30 років писемного стажу. За цей час спробував себе у багатьох різних жанрах. Розповідати про свій творчий шлях письменник не любить. Усім бажаючим пропонує скористатися пошуковою системою Google.

Під час презентації роману пан Олександр читав уривки книги і вносив пояснення до них.  Розповів, зокрема, й чому саме Харків став столицею України.

В суботу у арт-галереї MASLO відбудеться безкоштовна лекція на якій йтиметься про сучасне мистецтво ХХ століття. А саме – як на зміну модернізму прийшов постмодернізм.

 

" " " "