Кам’янець-Подільська міськрада приєдналася до заклику про заборону партій “ОПЗЖ” та “ППШ”

Кам'янець-Подільська міська рада звернулася до президента з проханням заборонити партії "ОПЗЖ" та "Шарія" за їхню "проросійську" позицію

1669

До президента України Володимира Зеленського звернулися депутати Кам’янець-Подільської міськради з проханням заборонити діяльність партії “Опозиційна платформа – За життя” та “Політичної партії Анатолія Шарія”. Про це повідомила прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради.

Окрім цього депутати міськради також звернулися з цією пропозицією до секретаря Ради національної безпеки та оборони та до голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова.

Свою позицію депутати пояснюють тим, що, на їхню думку, зазначені політичні сили діють суто в інтересах Російської Федерації, а отже продовження їхньої діяльності на українському політичному поприщу є недопустимим.

Зважаючи на це, депутати закликають владу ухвалити необхідні законопроекти та регуляторні акти, які б дозволили піти на такий крок у законний спосіб.

Читайте також: “Суд у смартфоні” та присяжні: Зеленський анонсував реформи

Слід зазначити, що Кам’янець-Подільська міськрада не є першою місцевою громадою, котра виступила з подібним проханням. Так, нещодавно Чернівецька та Івано-Франківська міська рада звернулися з проханням до керівництва держави заборонити діяльність партії “ОПЗЖ” та «Партію Шарія».

" " " "