Карантинно-тарифний спротив: в Хмельницькому одночасно відбулось два мітинги

693

Карантинно-тарифний спротив: в Хмельницькому одночасно відбулось два мітинги. На головному майдані краю зібралися противники чинної урядової політики. В основному люди нарікали на локдаун та стрибок цін на комунальні. Хоча траплялися і противники вакцинації та дистанційного навчання.

Зниження тарифів на комунальні – головний посил владі від мітингувальників. Люди кажуть, ті суми, котрі й до підвищення бачили у платіжках – не стягували. Тому нових просто бояться.

Пані Раїса на майдані – не лише через тарифи. В руках у жінки ще й плакат проти вакцинації.

Теперішню урядову політику жінка взагалі вважає антинародною. Певна, посадовці не розуміють людей і не хочуть їх чути.

Приблизно такої ж думки і ось ця пані. Жінка також не лише проти тарифів.

Тарифи, дистанційка і, власне сам локдаун – головні причини, через які хмельничанка мерзне на майдані. Й таких як вона – самі бачите скільки. Серед мітингувальників – обранці народу. Депутат міської ради від «Команди Симчишина» переконує – депкорпус – з народом.

Так само на сесію планують зібратися й обласні обранці. Позачергове засідання анонсують у п’ятницю.

Пані Лариса каже, тарифи – не єдина проблема, яку обговорюватимуть. Сама – підприємиця, тож, за відміну локдауну. Певна, рішення щодо посилення обмежень мають приймати не в центрі, а регіони. Додає, так позицію Хмельниччина уже доводила уряду, утім, як кажуть, а віз і досі там.

Чому урядовці не прислухаються до місцевої влади та, зрештою, до власного народу, представники центральної пояснити не можуть. Заступник очільника краю рішення зверху коментувати відмовляється.

" " " "