Карантину вихідного дня та РРО – бути: попри протести під радою депутати не дослухались підприємців.

675

Карантину вихідного дня та РРО – бути! Попри протести під радою депутати не дослухались підприємців. В результаті торговці з 1 січня мають впровадити касові апарати, а в вихідні закрити свої торгові точки. Таке рішення прийняли народні обранці більшості на черговому пленарному засіданні сесії.

Під стінами ради – сотні людей. Активісти руху SAVEФОП вкотре зібралися тут, аби прохати в обранців захисту. Відміна введення касових апаратів та карантину вихідного дня – одні із найважливіших питань порядку денного.

Юлія Тимошенко введення РРО та карантин вихідного називаєне інакше як знищенням бізнесу. Її підтримують й обранці із «Європейської солідарності» та «Партії «За майбутнє».

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль з обранцями не солідарний. Певен, карантин вихідного сьогодні – найкраще рішення для України.

За словами прем’єра, уже на старті карантину вихідного активність громадян знизилася. В суботу на 19-ть, а в неділю на 26 відсотків. Це – показник. А, отже, жодних поступок підприємцям.

Позицію прем’єра зрештою підтримала й парламентська більшість. В «Слузі народу» переконують, карантин вихідного має зупинити епідемію.

Так само більшістю ВРУ не підтримала і закон про відтермінування введення касових апаратів. Олена Копанчук переконує, це рішення – не остаточне. І обіцяє продовження довготривалої історії.

" " " "