Кільце стиснулося: Хмельниччина вже повністю оточена областями, в яких є коронавірус – оперативна карта

Усі області, від заходу України до столиці, вже повністю охоплені коронавірусом

13297

Хмельниччина, яка на сьогодні не має жодного клінічно підтвердженого випадку коронавірусу, опинилася в повній облозі областей, в яких ця біда вже є.  Сусідня Рівненщина, в якій ще вчора не було зафіксовано жодного випадку коронавірусу, сьогодні “вибухнула” відразу дев’ятьма хворими.

На ранок сьогоднішнього дня в Україні вже було підтверджено 218 випадків коронавірусу. П’ять із них виявились летальними.  Водночас уже чотирьох пацієнтів, що були хворі на коронавірус, лікарі виписали додому – вони одужали.

За словами головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, за минулу добу виявлено 62 нові випадки. Отже статистика захворювання зростає. Втім, цей процес  був би набагато масштабнішим, якби не запроваджений у країні карантин.

Найбільше хворих, по 47, зафіксовано в Києві та Чернівецькій області. 32 хворих налічують у Київській області, 25 на Тернопільщині і 24 на Івано-Франківщині. В решті областей кількість хворих поки що не перевищує десяти.

Отак на сьогоднішній ранок виглядає карта розповсюдження коронавірусу. Хмельниччина стоїть, мов острів у західному регіоні. Тримаймося!

" " " "