Кодова назва «Мігрант»: в області долучилися до проведення загальноукраїнської спецоперації

915

Кодова назва «Мігрант»: в області долучилися до проведення загальноукраїнської спецоперації. З 16 жовтня працівники міграційної служби в співпраці з іншими силовими структурами активно зайнялися роботою у напрямку профілактики злочинів, пов’язаних з порушенням міграційного законодавства. Окрім роботи у превентивному напрямку,  міграційники працюють й у звичному режимі, виявляючи та караючи іноземців, котрі незаконно перебувають на території України. А серйозних порушників навіть депортують.

Це – Шепетівська виправна колонія № 98, а це – громадянин Молдови. Чоловік буквально кілька хвилин тому звільнився з тюрми і зразу ж потрапив до рук міграційників та поліції. Спільними зусиллями його затримали. Кажуть, він незаконно перебуває на території України.

Відносно конкретного іноземця винесено постанову щодо видворення за межі України, себто примусового переміщення за кордон. Під руки мігранта поза законом супроводжують поліцейські.

Випадків видворення, на щастя, в краї трапляється не так багато – від початку року примусово на Батьківщину з області відправили лише 5-ро осіб. Без допомоги копів відправили набагато більше мігрантів.

 

 

" " " "