Коледжі міста змагалися у баскетболі

1497

Політехніки, медики, економісти та музиканти. Коледжі Хмельницького змагалися у баскетболі. Якщо на міську спартакіаду серед школярів чи професійно-технічних училищ заявлялися десятки команд, то у цій змагалися всього кілька коледжів. Між собою учасники, і дівчата, і юнаки, поділили призові місця та перемогу.

Міська спартакіада з баскетболу крокує Хмельницьким. Цього разу турнір об’єднав коледжі. Якщо серед школярів чи професійно-технічних училищ змагалися десятки команд, то у цій – всього кілька коледжів.

Учасників було насправді замало. Між собою і дівчата, і юнаки, поділили призові місця та перемогу. Серед дівчат перше місце вибороли баскетболісти ХПК.

Друге місце серед дівчат зайняли медики, а третє дісталося торговельно-економічному коледжу. Серед юнаків ситуація у турнірній таблиці практично така ж. Щоправда, замість економістів бронзовими призерами стали музиканти. Срібна медаль – також у медичного коледжу.

Сенсації у юнацькому баскетболі серед коледжів не сталося. Перше місце, як і минулого року, зайняла команда ХПК.

Команда ХПК тримає лідерство вже кілька років поспіль. Це, каже капітан, завдяки тренуванням та командній зіграності.

Тим часом міська спартакіада з баскетболу далі крокує Хмельницьким. Наступного тижня за перемогу вже змагатимуться команди вищих навчальних закладів.

" " " "