Коли очікувати міський фестиваль Rock&Buh

1180

Чотири повноцінні концерти, інтерв’ю з музикантами та справжній дух фестивалю. У Хмельницькому відзняли матеріал для четвертого Rock&Buh. Цього року пандемія внесла свої корективи у фестивальне життя країни. Та попри це, управління культури і туризму таки вирішило подарувати кілька драйвових вечорів для шанувальників місцевих гуртів.

Чотири вечори зRock&Buh. У Хмельницькому завершили зйомки міського фестивалю. Цьогоріч його проведуть онлайн, але те, що підготували організатори, не схоже на звичайні стріми. 8 хмельницьких гуртів, як відомих так і менш знайомих шанувальникам, записали чотири міні-концерти.

Для зйомок обрали абсолютно незвичну локацію – недобудований Палац спорту.

Серед цьогорічних хедлайнерів- Чумацький шлях, Мотор’ролла, Зворотня дія та STANZA. Кожен із гуртів підібрав найзапальніші хіти, продумав сценічні образи та концепцію виступу. А дехто вже почав готувати сюрпризи до Дня міста.

На цьому несподіванки від музикантів не завершуються. Вони обіцяють здивувати усіх ще й новим звучанням.

Вже наступного тижня відбудуться зйомки інтерв’ю із учасниками гуртів та незмінними ведучими. Потім – кілька тижнів монтажу і вже на початку липня містяни зможуть на кілька вечорів зануритися в атмосферу літнього фестивалю.

" " " "