Комфортне навчання  дітей  – передусім

1291

Комфортні умови навчання студентів – запорука кваліфікованих кадрів для роботодавця. Хмельницьке вище професійне училище №25 щороку намагається якомога більше зусиль приділяти не тільки якісному навчанню. Робота ведеться з модернізації самих навчальних аудиторій.

У вищому професійному училищі №25 зараз навчається більше як півтисячі студентів. Навчання тут проводиться за десятьма напрямками.  В цій аудиторії  дітей вчать основам  моделювання та композиції.

Керівництво  навчальної установи  завжди дбає про комфортне навчання своїх учнів. Щороку тут проводяться заходи, які зменшують тепловтрати, а це в період високих цін на блакитне паливо досить важливо. Як розповідає директор, вже доволі тривалий час співпрацюють із благодійниками.

Покращення комфортних  умови навчання дітей є пріоритетним напрямком діяльності народного депутата України Сергія Лабазюка і його благодійного фонду. Тому не  відреагувати на це звернення просто не могли. За кошти благодійників у закладі замінили кілька вікон.

До слова, це не перша співпраця народного депутата із цим училищем. Системна робота в цьому напрямку ведеться вже близько чотирьох років.

" " " "