Комісійні будні: депутати Хмельницької міськради активно готуються до сесії .

1874

Депутати Хмельницької міськради розпочали підготовку до чергової сесії. 13 вересня до роботи приступили постійні депутатські комісії. Першою на засідання зібралася комісія з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Понад 70 питань, котрі буде винесено на розгляд депутатського загалу уже 20 вересня, на комісії розглянули дуже швидко. Можливо тому, що більшість із них – профільні – ті, що безпосередньо стосуються будівництва. Та ще й поточні. Керівник Департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів каже, із 37-ми, підготовлених підлеглими проектів рішень – лише кілька – стратегічних.

Олександр Чорнієвич додає, дане рішення надасть даним об’єктам статус зелених насаджень – офіційно, а, отже, вбереже їх від зазіхань забудовників та дасть можливість облагородити.

Очільник Департаменту архітектури каже, сподівається, що депутати не лише комісійно, а й на сесії широким загалом підтримають дані проекти рішення. А, відтак, допоможуть в реалізації раніше розробленої комплексної схеми озеленення Хмельницького.

 

" " " "