Комунальники міста вчергове отримали ключі від квартир

999

Аби було де ставити ялинку: напередодні Нового року комунальники міста отримали ключі від квартир. До нових осель хоч сьогодні мають змогу заїхати 7-ро родин працівників «Теплокомуненерго». Вони стали черговими щасливчиками на підприємстві, котрі зможуть попрощатися зі Старим 2017-им та зустріти 2018-ий у нехай пустих, та все ж власних стінах. Нагадаємо, цьогоріч комунальники отримали 47 квартир.

Володимир Крошко – серед тих щасливчиків, котрі прямісінько перед Новим роком отримали чи не найцінніший подарунок – власну оселю. Протягом 7 років слюсар «Теплокомуненерго» мешкав у гуртожитку. Не приховує, навіть не сподівався, що колись житиме – окремо на власних квадратних метрах.

Разом із Володимиром Крошко ключі від квартир під ялинку отримали іще 6-ро теплокомуненергівців. В 2017-му, вони – не перші, кому пощастило обзавестися власними квадратними метрами. Впродовж року житлом забезпечили ще 40 співробітників саме цього підприємства. Взагалі ж комунальники міста отримали значно більше.

Олександр Симчишин переконує,  виділяти житло комунальникам так активно будуть й надалі. Робитимуть усе задля того, аби підняти престиж робітничих професій в місті. Наголошує, житлом забезпечують, в першу чергу, молодих та старожилів, а не адміністрацію.

 

" " " "