Комунальники Хмельницького активно готуються до нового опалювального сезону

Комунальне підприємство «Хмельницьктеплокомуненерго» відзвітувало про свою готовність до опалювального сезону на понад 60%.

509

Для того, щоб у домівках містян було тепло взимку, комунальникам доводиться активно попрацювати.  Ними уже підготовлено внутрішньобудинкову систему опалення у 291 житловому будинку,  а також проведоно роботи з ремонту у 32 котельнях та 33 центральних теплових пунктах. Крім того, працівниками комунального підприємства проведено заміну на 30 ділянках 2100 метрів теплових мереж на попередньо ізольовані трубопроводи. До початку опалювального сезону планують замінити ще понад 4100 метрів. Уже відремонтовано  5 когенераційних установок та розпочато ремонт шостої. Також комунальники замінили 6 малопотужних котлів та засувки на теплових мережах підприємства. Відремонтовано також і покрівлі та власне приміщення котелень міста.

Завдяки Інвестиційній програмі підприємства, завершено монтаж ізольованих трубопроводів та благоустрій теплових мереж  по вулицях І. Франка, 12 та вул.Народної волі, 1А від ТК17-19 до врізки в існуючі трубопроводи. Також проведено монтаж попередньо ізольованих трубопроводів по вул . Перемоги, 12 та по вул. Зарічанській, 24.

Крім того, підприємство провело електронні торги та уклало договір з підрядником, який відремонтує когенераційну установку по вулиці Степана Бандери, 32/1. А ще до початку опалювального сезону виготовлять турбіну та щит керування КГУ.

Новий опалювальний сезон підприємство зустріне у повній готовності, а хмельничани матимуть тепло у домівках

 

" " " "