КОНЦЕРТ СТЕПАНА ГІГИ

517

Він ніколи не співав російською та має прихильників різного віку. Разом із ним на сцену виходить син, дочка та онук. До Хмельницького із концертом завітав Степан Гіга. Народний артист України гастролює і закордоном. Проте найкраще йому співається на українській землі. В ексклюзивному інтерв’ю нашому телеканалу артист розповів про творчість, вплив карантину на культуру та що надихає на створення пісень.

Аби знайти свої місця, люди приходили заздалегідь. Серед популярних – місця біля сцени.

Чимало із тих, хто прийшов, уже десятиліттями є поціновувачами творчості артиста. Глядачі кажуть, живий концерт все ж набагато цікавіше послухати, ніж записи.

Саме в тому і секрет творчості артиста – його пісні завжди на вустах, а прихильники – різних вікових категорій.

Артист та команда готується до виступу. Ретельно перевіряють звук та апаратуру. Вже понад 20 років разом із Степаном Гігою виступає його творчий гурт «Друзі мої». Донька та онук продовжують співочу династію. Разом на сцені і син Степан, який теж розвиває творчу кар’єру.

В ексклюзивному інтерв’ю нашому телеканалу Степан Гіга розповів, ніколи не співав російською. Мав безліч концертів закордоном. Та наймиліше, переконує, виступати та писати йому в Україні. Своїм натхненням називає публіку та родину.

Співак має власну студію звукозапису, та не займається продюсерством. Як і всі творчі люди, важко пережив розлуку із публікою під час карантину.

Співак не знає точку кількість  пісень у своєму  доробку. Пише і для інших артистів. Та є пісні, які знайомі із перших акордів. Публіка їх знає та підспівує.

" " " "