КОНКУРС ДЛЯ ОСВІТЯН

428

Обрати кращих. Хмельницька міська рада ініціювала конкурс  «Кращі колективи закладів освіти Хмельницької міської тергромади». За його підсумками визначили 10 переможців у шістьох номінаціях. У одній із них переможцем став заклад дитячої освіти №20 «Білочка».

Задля визнання професійної діяльності  та виявлення творчого потенціалу.  У Хмельницькому завершився конкурс “Кращих колективів закладів освіти Хмельницької міської тергромади” приурочений до дня працівників освіти.

За підсумками конкурсу визначено 10 переможців у шістьох номінаціях. У одній із них переможцем став заклад дитячої освіти №20 “Білочка”. Директорка закладу розповіла нам секрет кращого колективу.

У закладі працює 76 працівників, які навчають дітей. До слова, Білочка – найбільший дитячий садок у місті, його відвідують 440 дітлахів. Тут залучають сучасні технології та розповідають цікавий матеріал, проводячи екскурсії.

Велику роботу у дитсадку проводять також із батьками. Спільно із вихователями вони організовують свята, проводять челенджі та цікаві ігри, котрі сприяють активному розвитку дитини.

Вихователі неабияк радіють перемозі, й  кажуть – це своєрідне підтвердження того, що їх розвиток на досить високому рівні. А ще це мотивація для покарщення освітянських вмінь.

" " " "