Коронавірус – не завада: у Хмельницькому повним ходом оновлюють дороги

Ще кілька вулиць обласного центру цьогоріч одержать нове покриття

2681

У Хмельницькому повним ходом триває ремонт доріг. Причому влада міста воліє замість ямкового методу, якому присвячено вже немало фольклору, застосовувати суцільний метод, коли дорожнє покриття оновлюється повністю, а не вибірково. Це дає високу якість ремонту і на багато років позбавляє дорожників від головного болю. Адже шлях, відремонтований таким методом, виглядає як новий. Втім, така дорога гарна не лише на вигляд, але й в експлуатації.

Цьогоріч уже повним ходом тривають роботи на вулиці Свободи (на  відрізку між вулицями Вайсера та Свободи). З допомогою асфальтоукладника рівномірно розподіляють асфольтобетонну суміш по усій площі дорожнього полотна. Таким чином виходить рівне суцільне покриття дороги.

Крім того, дорожні працівники замінюють бордюри уздовж тротуарів. В місцях переходів вони матимуть пониження.

Читайте також: Злощасну “китайську” дорогу на Хмельниччині ремонтувативуть турки

Крім цієї ділянки, цьогоріч також заплановано відремонтувати суцільним методом й інші об’єкти. Зокрема, планують відремонтувати ділянку вулиці Трудової (від Чорновола до Пілотської).  Відремонтують також відрізки вулиць: Чорновола (від Госпітальної  до Гальчевського), Кам’янецької  (поблизу перехрестя з вулицею Купріна),  Панаса Мирного ( від будинку № 5 до вулиці Залізняка), а також Свободи (від Шевченка до Проскурівської).

" " " "