Корпорація «Сварог Вест Груп» відзначила День працівників сільського господарства.

2032

В третю неділю листопада усі аграрії країни відзначають своє професійне свято. Не є винятком і Хмельниччина. Днями Шепетівський будинок культури зібрав  декілька сотень працівників «Корпорації Сварог Вест Груп», із трьох регіонів, в яких працює компанія. З року в рік   аграрії  корпорації досягають  високих вершин на сільськогосподарській ниві, та вже приступили до роботи над врожаєм у наступному році.

За словами аграріїв цей рік видався не простим через погодні умови. Проте завдяки кваліфікованим працівникам, якісній сучасній техніці та фаховій роботі вдалося вийти на рекордні показники.

Загальний банк  корпорації становить 80 тисяч гектарів . Працює «Сварог Вест Груп» на землях Хмельницької, Чернівецької та Житомирської областей. Заступник  голови Ради директорів Центрального регіону переконує, технічний парк компанії дозволяє у стислі терміни  посіяти , підживити та зібрати врожай.

Компанія  не стоїть на місті. Окрім отримання якісних врожаїв, Корпорація «Сварог Вест Груп» впроваджує у виробництво нові технології. З 2016 року компанія почала співпрацю із закордонним виробником по вирощуванню якісного насіннєвого матеріалу кукурудзи, а саме KWS – одна з найбільших селекційних компаній, яка входить в п’ятірку світових лідерів з виробництва насіння. Для цього  була змонтована система  для зрошування близько 350 гектарів поля, прокладено 8500 м трубопроводів для підключення дощувальних установок до води річки Дністер. Максимальна висота підйому води складає 146 м.

У зв’язку з щорічною зміною клімату на більш посушливий, фахівці Проекту “Рослинництво” агрохолдингу, зокрема агрономічна служба, займаються впровадженням органічного землеробства та роблять акцент на застосуванні на полях насіння світової селекції.

Корпорація» Сварог Вест Груп» є великим бюджетоутворюючим агрохолдигнгом, зазначив народний депутат України Роман Мацола. З приводу свята передав колективу корпорації Почесну грамоту Верховної Ради України.

Привітав усіх працівників «Сварог Вест Груп» і голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий.

Родзинкою свята стала концертна програма за участі кавер-бенду “Дебош”, а на завершення аграріїв порадувала  українська співачка Оля Цибульська.

" " " "