Корисні розваги: у комунальному басейні дітей вчать плавати по-особливому

635

Корисні розваги: у комунальному басейні дітей вчать плавати за допомогою гри. Малечу розважають, а, заодно, привчають правильно поводитися на воді. За традицією один раз на місяць проводять безкоштовні уроки для вихованців дитбудинку. В останній день вересня похлюпатися та повчитися плавати пощастило чи не найменшеньким.

У воді ось ці 10-ро хлопчиків та дівчаток почуваються вже майже як риба. Це – результат навіть не 10-хвилинного заняття із тренеркою Оксаною Гринів. За 32 роки стажу жінка як ніхто знає – як треба поводитися з малечею. Головний козир не приховує, каже, це – гра.

Поруч із тренеркою та дітьми – медсестра комунального закладу. Катерина каже, її робота – стежити за безпекою. Коли в басейні малеча – слід бути пильною.

У комунальному басейні заняття із дітками вже стали доброю традицією. Щомісяця тут проводять спеціальні безкоштовні навчання для вихованців дитячого будинку. Ця група поки-що – наймолодша. Тому, до великого басейну їх не пускають. Хоча, це – поки, переконує керівник комунального закладу.

Перспективи у малечі – прекрасні, переконана інструкторка з плавання. Переконує, завдяки іграм у басейні маленькому, з часом дітки сміливо перекочують і у великий.

" " " "