Ковідна статистика

607

Хворих не меншає, кисень везуть. В обласній адміністрації розповіли, яка ситуація із захворюваністю на коронавірус. У штабі спостерігають за статистикою –  важкі випадки й надалі завдають клопоту лікарям. Задля уникнення чергового сплеску захворювання в адміністрації планують провести розмову із священниками. Їх переконують проводити у Великдень богослужіння онлайн. 

Ковішилд, Сіновак, а віднедавна і Пфайзер. В область завезли уже три види вакцини від коронавірусу. Зараз на Хмельниччині діє 71 пункт щеплення. Остання поставка Пфайзером відбулась кілька днів тому і ці ліки отримали вже 216 осіб.

Кабінет міністрів продовжив режим надзвичайної ситуації через пандемію коронавірусу в Україні до 30 червня. Проте підприємці можуть працювати на доставку, почали курсувати і електрички та приміський транспорт. Відповідальність за дотриманням карантинних норм поклали на перевізників.

Ситуація із кількістю хворих у лікарнях напружена. У штабі продовжують шукати постачальників кисню. Чергове поповнення у найближчу добу має отримати Шепетівка. Микола Габрикевич каже, за день фіксують понад 20 летальних випадків від хороби.

З наближенням Великодня у штабі планують провести інформаційну кампанію серед священників та вірян. Обмежити скупчення, не ходити у гості та дивитися богослужіння онлайн – це спосіб убезпечити себе та рідних від зараження.

Підприємцям обіцяють виплатити 8 карантинних тисяч. Заявку можна оформити у за стосунку Дія з 19 квітня.

" " " "