«Козаки Поділля»  презентували нову програму для хмельницьких глядачів.

829

Цікаві постановки для хмельницьких глядачів. В обласній філармонії ансамблю «Козаки Поділля»  вчергове зібрав шанувальників української пісні. Перед цим артисти побували у Польщі , давали концерти у районах області та знімались в епізодах українського серіалу «Кріпосна».

Знову зі сцени обласної філармонії лунає українська пісня, яка зібрала повен зал глядачів.

Ансамблю «Козаки Поділля» за роки творчості встиг об’їздити  майже усю Європу. Нещодавно артисти повернулися із Польщі.Там публіка їх зустрічала оваціями.

Після невеличкої відпустки артисти із свіжими силами готують нові постановки. Як каже соліст хору Ярослав Камінський, своїй роботі віддається сповна. Неодноразово бував на передовій, де з нетерпінням  військові чекають на приїзд артистів.

Загалом, понад 80 артистів задіяні до втілення концертної програми на сцені. Для глядачів прозвучали історичні балади та жартівливі композиції. Не обійшлося і без козацьких запальних танців. Публіка жваво підтримувала своїх улюбленців.

Нещодавно артисти знімались в епізодах українського серіалу «Кріпосна» та вже готують на жовтень патріотичну концертну програму до дня захисника України.

 

" " " "