Кращі школярі-баскетболісти – відомі!

915

Гра рівних та боротьба за кожен сантиметр спортивного майданчика. У Хмельницькому визначили кращих школярів-баскетболістів. До малого фіналу дійшли четвертий та сьомий НВК. За чемпіонство боролися двадцята школа та колегіум ім. Козубняка.

Емоційна гра, нервова боротьба та спортивна напруга. У Хмельницькому фінішувала міська спартакіада з баскетболу серед школярів. До малого фіналу дійшли четвертий та сьомий НВК. За чемпіонство боролися двадцята школа та колегіум ім. Козубняка.

Кращими школярами-баскетболістами стали учні колегіуму ім. Володимира Козубняка. Вони були чемпіонами минулого року. Не здали позицій і цьогоріч, хоча, каже наставниця, команда послабилася.

Разом з тим, додали молодші. І не лише у якості гри, каже тренерка. Її команда стала морально стійкішою та по-справжньому готовою до боротьби.

Своїми вихованцями пані Наталія задоволена. Коженособисто, каже, зіграв та повну, разом з тим був опорою команді.

Та все ж найважчою, каже гравець, була остання чверть. Двадцята школа та колегіум усю гру йшли нога у ногу, а переможця визначили лише за чотири хвилини до завершення поєдинку.

Морально витривалішою вже вкотре виявилася команда колегіуму. Школярі кілька років поспіль стають кращими баскетболістами, втім, кажуть, працювати є над чим. Адже наступного року, переконані, за звання чемпіонів знову доведеться позмагатися.

" " " "