КРАСИЛОВУ 577!

311

Святкування 577-ї річниці Дня міста Красилова розпочали із молитовного сніданку, що об’єднав духовенство, депутатів, керівників підприємств та установ міста.

У Красилові це вже четвертий молитовний сніданок. Усі присутні молилися за мир, здоров’я та просили Божого благословіння у нелегких справах.

Опісля молитовного сніданку жителі громади та гості міста взяли участь у вже традиційному параді вишиванок. Разом із 20-ти метровим українським стягом учасники параду пройшлись головними вулицями міста до площі, де й відбувалося святкування річниці.

Жителі міста кажуть, за таким розмахом святкування відверто засумували, і неабияк тішаться тим, що проживають у такому чудовому та квітучому місті.

У Красилові розвивається інфраструктура, проводяться роботи з озеленення, та, найголовніше, є люди, які прагнуть зробити своє місто кращим, наголосила голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк. Й побажала громаді світлого майбутнього та розвитку.

До святкувань з нагоди дня Народження міста долучився Благодійний фонд Сергія Лабазюка  “Ми поруч”.  Благодійники вручили подарункові сертифікати народним колективам, а також спортивним командам міста. Серед них і футбольна команда дитячої юнацької спортивної школи.

За вагомий внесок у розвиток міста нагородили працівників підприємств та організацій Красилівщини, відзначили медиків, освітян, комунальників, підприємців.

Запальні танці та веселі пісні народних колективів зібрали чималу публіку на головній площі міста.  А поблизу, у парку, розгорнулося фольк-містечко, у якому старостинські округи громади частували гостей українським стравами. Після урочистостей глядачів розважав гурт Тінь сонця та півфіналістка шоу Голос Країни Галина Куришко, а завершилось дійство святковим салютом.

" " " "