Креативне привітання для медиків

987

Креативне привітання для медиків. Молодіжна рада Хмельницького оригінально поздоровила лікарів з професійним святом. Міні-концерти влаштовували на території закладів охорони здоров’я, чим неабияк здивували як лікарів, так і пацієнтів.

Концерт під лікарняними стінами. Таке  креативне привітання отримали медики міста напередодні професійного свята. У зв’язку з карантином, молодь Хмельницького   вирішилавлаштувати міні-концерти без великого скупчення людей. Тож  лікарі та пацієнти могли спостерігати за дійством прямо з вікон медичного закладу.

Програма концерту складалась з 4 композицій. Долучився до нього місцевий скрипаль Антон Вараниця. Хлопець каже, виріс у родині медиків. Тому про особливості такої важкої професії знає не з чуток.

Родзинкою міні-концерту стала авторська пісня, присвячена коронавірусу та  титанічній праці лікарів в умовах пандемії. ЇЇ написала студентка Хмельницького Національного університету Анна Левшун. Таким чином, дівчина хотіла привернути увагу до людей, які нині, ризикуючи власним здоров’ям, рятують життя іншим.

З таким оригінальним подарунком молодь  відвідала 8 медичних закладів міста. Як зазначив директор Хмельницької міської лікарні Валерій Гарбузюк, зазвичай  подяку чує від людей старшого покоління. Тому така свідомість молоді приємно здивувала.

Ще одним подарунком став тематичний мурал на фасаді поліклініки дитячої міської лікарні. Його планують завершити до кінця наступного тижня.

" " " "