КРУГЛИЙ СТІЛ «СПІВПРАЦЯ»

310

Молодіжні ініціативи рухаються в перед. Щорічно у Молодіжному центрі збираються представники громадських організацій. Кожен представляє свою структуру та приблизні плани на прийдешній час. Чим ділилися цього разу?

Хмельницький неодноразово доводить, що молодіжна політика в нашому місті розвивається. Не перший рік організації ініціюють масштабні проєкти та втілюють їх в життя. Для того, аби налагоджено співпрацювати разом, Молодіжний центр проводить зустрічі. Кожен з представників тієї чи іншої ініціативи розповідає про себе.

Директор Молодіжного центру додає, осінь – сезон створення чогось нового. Тому у цей період найчастіше проводять такі заходи. Кожен з учасників зібрання готовий допомогти і порадити іншим. Впевнені, що головне – команда.

Однією із тем зустрічі стали студентські самоврядування. Через спалах коронавірусу вони уповільнили розвиток. Тепер увагу та підтримку активним студентам хочуть повернути.

Всі заходи анонсуватимуться на офіційних сторінках у соцмережах. Тому кожен бажаючий може долучатись до молодіжних команд.

" " " "