У Старокостянтинові начальник пошти вимагав хабар зі свої попередниці

Підприємливого начальника районного відділення "Укрпошти" впіймали з хабарем "на гарячому"

900

У Старокостянтинові  начальника  (тепер уже колишнього) районного відділення “Укрпошти” визнали винним у вимаганні  та одержанні неправомірної вигоди та присудили йому сплатити  25 з половиною тисяч гривень штрафу, повідомляє прес-служба обласного апеляційного суду.

У ході судового розслідування з’ясувалось, що начальник районного відділення “Укрпошти” начебто мав якийсь письмовий компромат на свою попередницю.  Отже, він запропонував їй угоду: та приносить йому 4 тисячі гривень, а він не дає ходу тому компромату, який начебто міститься в доповідній записці охоронця.

Читайте також: “Обліко морале”: хмельницькі копи не спокусились на хабар від п’яного тернополянина

Жінка спочатку ніяк не реагувала на шантаж. Та після кількох нагадувань гроші усе-таки принесла. А принагідно, по дорозі, завітала до правоохоронців. Отож, начальника пошти упіймали з тими грішми на гарячому.

Щоправда на суді він усіляко намагався вигородити себе, казав, що й на думці не мав вимагати незаконні гроші. Мовляв, колишня начальниця заборгувала зароблене охоронцеві, то він просто витребував у неї той борг.

Так воно чи ні, але суд, очевидно, не дуже йому повірив. В результаті, ласого до чужих грошей чоловіка позбавили посади і присудили йому штраф.

" " " "