Зі шкіл Хмельницького проводять масову евакуацію через інформацію про замінування

816

 

Черговий анонімний лист про імовірне замінування всіх шкіл та деяких торговельних центрів міста Хмельницький надійшов уранці сьогодні, 25 січня, на електронну адресу Служби безпеки України. Звідти інформацію оперативно передали в Хмельницьке райуправління поліції.

Як повідомила для ХМ-ІНСАЙД старша інспекторка з комунікації Хмельницького РУП Людмила Берестовська, наразі перервано навчальний процес в міських освітніх закладах, проведено евакуацію дітей і педагогічного та технічного персоналу. Батьків попереджають. Спецслужби також працюють у торговельних центрах. Формуються додаткові бригади спеціалістів.

Перелік об’єктів, де начебто може бути закладена вибухівка, не оголошується.

Правоохоронці закликають містян зберігати спокій і запевняють, що оперативно надаватимуть суспільству перевірену та актуальну інформацію.

Нагадаємо, раніше правоохоронці Хмельницького та Кам’янця-Подільського перевіряли інформацію про імовірне замінування шкіл, вокзалу, ТРЦ. Повідомлення виявилися фейковими. В СБУ заявляють про штучне зростання кількості повідомлень про псевдомінування, яке  має на меті створити напругу й панічні настрої у суспільстві в умовах гібридної агресії, котру Російська Федерація веде проти України.

 

 

" " " "