Кривавий ранок на Хмельниччині: нападник порізав матір і дочку

Після скоєного різник утік в ліс

3334

У селі Закриниччя Красилівського району суботній ранок 20 червня місцеві жителі запам’ятають надовго. Зранку селом прокотилася чутка, що двох жінок із їхнього Закриниччя, матір і дочку, підрізали ножем. Нападник втік із місця пригоди, а жінок із тяжкими пораненнями повезли до лікарні.

Конфлікт стався близько восьмої ранку. Пяний 42-річний чоловік заявився до своєї 27-річної колишньої співмешканки та влаштував їй сцену ревнощів. Під час суперечки з нею він несподівано вихопив із кишені ножа та всадив лезо жінці в живіт.

На допомогу стікаючій кров’ю доньці прибігла її 53-річна мати. Але й вона дістала удар ножем.

Побачивши, що обидві жінки стікають кров’ю, п’яний різник вмить протверезів і втік із хати. Швидку допомогу викликала сусідка потерпілих. Обох помчали до лікарні і обом терміново зробили операції.

Різник, тим часом, утік в навколишні ліси і більше доби там переховувався. Однак учора поліцейські його розшукали і затримали. Ця кримінальна історія у нападника не перша. Його вже притягували одного разу за пограбування.

Йому вже повідомили про підозру у скоєнні злочину за статтею 121 ч.1 (умисне тяжке тілесне ушкодження). Закон передбачає за таке до 8 років ув’язнення.

" " " "