КРИЖАНА ПАСТКА

316

Комунальні служби Хмельницького працюють у посиленому режимі. Двірниця Надія Тимофіївна тротуари спершу посипала сіллю, – ближче до обіду розчищає від снігу. Робочий день сьогодні розпочався раніше, ніж зазвичай.

На розчистку доріг у Хмельницькому задіяли усю прибиральну техніку. Вночі працювали 18 спецмашин і близько 60 робітників. Олександр Орлов розвозить по місту піщано-соляну суміш. За день розкидає до 8 тонн.

Комунальне підприємство “Електротранс” відповідає за розчистку зупинок. За чисті тротурари біля магазинів чи комерційних структур мають подбати підприємці.

У центральній частині міста прибирають помітно краще, ніж в мікрорайонах- кажуть хмельничани.

Розділилися думки хмельничан про роботу комунальних служб під час онлайн спілкування з головним комунальником міста Василем Новачком.  Одні дякували – інші скаржилися.

Стан дорожнього покриття на шляхах державного значення моніторять цілодобово, -запевняють в службі автодоріг Хмельницької області. Вночі на основних магістралях працювали 109 одиниць техніки та 156 працівників.

Стан дорожнього покриття моніторять за допомогою 21-єї відеокамери, а також патрулювання. У разі погіршення погодних умов у службу автомобільних доріг не виключають обмеження руху великогабаритного транспорту.

" " " "