«Кубок Самсона» у Старокостянтинові

1080

Волинь, Житомирщина та Хмельниччина. У Старокостянтинові пройшов відкритий турнір області з рукопашного бою «Кубок Самсона». Для місцевих рукопашників це, по суті, завершальні змагання сезону. Фактично після них можна підбивати підсумки поточного року та будувати плани на наступний.

Волинь, Житомирщина та Хмельниччина. Нещодавно, дві команди гостей та п’ять місцевих змагалися у рукопашному бою. Традиційно, відкритий турнір області «Кубок Самсона» приймав Старокостянтинів.

Насправді, до Старокостянтинова мали б ще навідатися Рівне та Вінниця, втім з певних причин команди не приїхали. Та разом з тим, учасників було більше півтори сотні.

Та потішили не лише кількість учасників, а й їх професіоналізм. При цьому, варто відзначити і роботу суддівського комітету.

До слова, для хмельницьких рукопашників це був завершальний турнір сезону. Фактично після нього можна підбивати підсумки поточного року та будувати плани на наступний.

А ще цьогоріч на відкритому турнірі хмельницькі самсонівці стали першими, другі – старокостянтинівські бійці, а третю сходинку зайняли гості з Житомирщини.

 

" " " "