КУБОК ЄДНАННЯ -2021

652

Центральний стадіон «Авангард» міста Луцька. Саме він на два дні став місцем неймовірного спортивного видовища – фінального етапу турніру «Кубок єднання – 2021. 7000 тисяч учасників з 22 областей об’єднали ці змагання. Під час урочистого відкриття стадіон приймав вболівальників, учасників жіночого руху «За майбутнє» та народних депутатів України.

Тривав турнір два дні. До фіналу дійшли 22 команди. Нашу область представляли гравці зі Славути. Саме вони пройшли відбір в регіональному чемпіонаті.

За час карантину частину змагань відмінили, кажуть в асоціації футболу. Потроху спортивне життя оживає, а з ним – і турнірна таблиця виїздів.

Неймовірний запал серед вболівальників та відчайдушна боротьба серед гравців тривала впродовж усього чемпіонату. Усі ці емоції були і на регіональному відбірковому етапі Хмельниччини. Його організував благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч». Нардеп каже, підтримує розвиток спорту. Проте потрібна і ініціатива держави.

Організував чемпіонат благодійний фонд Ігора Палиці «Тільки разом». Саме до 10-тиліття його заснування і приурочили турнір.

Під час турніру представники Хмельниччини намагались перемогти. Та після серії пенальті  команда Славути опинилась на 8 місці. Це досить непоганий результат для всеукраїнського рівня, каже наставник.

Самі ж діти сприйняли 8 місце як виклик. Та кажуть, тренуватимуться задля кращого результату.

Всеукраїнський турнір став важливою подією в юнацькому спорті. Усі гравці показали гідний рівень, адже пройшли нелегкий відбір.

Переможцем змагань з футболу стала команда з Одеси. Проте організатори нагородили цінними призами усіх учасників. А феєрична церемонія завершення турніру залишиться надовго в пам’яті юних футболістів. Організатори турніру ж пообіцяли – такі зустрічі на футбольному полі стануть традиційними.

" " " "